Installateur en uitvinder Hans Korstanje heeft in 2005 de Herman Wijffels Innovatieprijs gewonnen met het idee voor een betrouwbaar, kostenefficiënt en doeltreffend systeem waarmee structureel schoon, helder en veilig drinkwater wordt afgeleverd. Zorgen over de kwaliteit van het water binnen een gebouw zijn hierdoor niet langer nodig. Met als resultaat: Waterkluis.

Onze missie is het op duurzame en verantwoorde wijze afleveren van schoon, helder en veilig water met een systeem dat voldoet aan de NEN 1006 waardoor de gebouw- of locatiebeheerder geen zorg meer heeft over de kwaliteit van dat water.

Alles wat wij doen heeft consequenties en wij voelen ons dan ook in ons advies in grote mate verantwoordelijk voor het op duurzaam en verantwoorde wijze ontwerpen van nieuwe installaties met minimale onderhoudskosten.

Wij willen op ieder tappunt water leveren met dezelfde organoleptische (hyperlink naar uitleg: vrij van geur, kleur en smaak ) kwaliteit als water afgeleverd door het waterleidingbedrijf.

De drinkwaterinstallaties die wij ontwerpen zijn van duurzaam geproduceerde grondstoffen die aan het einde van de levenscyclus opnieuw worden gebruikt. (zoekterm cradle to cradle)

We geloven in de kracht van samenwerking en streven vooral naar samenwerkingen met partijen die oprecht en duurzaam willen ondernemen.