Klik op de dienst op meer te weten te komen over wat Installatietechniek Hans Korstanje voor u kan betekenen!

Installatietechniek Hans Korstanje heeft als echte loodgieter jarenlange ervaring in het verwijderen van bestaande en toevoegen van nieuwe CV installatie’s. Neem contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of moet de toiletruimte gerenoveerd worden? Geen probleem voor installatechniek Hans Korstanje! Met jarenlange ervaring op het gebied van sanitair zult u weer genieten van een warme douche in een prachtige badkamer.

Is uw gassysteem in de kruipruimte verroest door vochtaantasting? Laat dit geen gevaar voor u of uw omgeving worden! Neem contact op met Installatietechniek Hans Korstanje om zonder gevaar op gaslekken te kunnen leven.

Ziet u druppels vanuit de zolder naar beneden komen? Of heeft u last van slagregen? Laat dit probleem niet langer liggen en voorkom verdere schade! Een nieuw dak of het aanleggen van nieuwe dakpannen is geen probleem voor de experts van Installatietechniek Hans Korstanje. Neem contact op!

Wanneer een oorzaak van een lekkage niet direct op het blote oog te zien is, is het vervangen van het lood en zinkwerk geen onverstandige optie. Met jaren lange ervaring op het gebied van lood en zinkwerk kan Installatietechniek Hans Korstanje uw adviseren hoe u dit het beste kunt oplossen.

Een hygiƫnisch huis is een hygiƫnisch leven. Zorg er voor dat uw vuile water goed word afgevoerd. Wanneer u hier problemen mee ervaart is het verstandig om een expert in te schakelen. Installatietechniek Hans Korstanje kan zorgen voor een duurzame oplossing.